עונת המנויים בשדות נגב נפתחה בהצלחה
שיא רכישות לעונת המנויים: 348 מנויים נרכשו לעונת המנויים מתוך 400 המקומות שישנן בהיכל התרבות. לאחר שנה שבה לא נפתחה עונת המנויים, לאור אירועי המלחמה, השבוע נפתחה העונה עם ההצגה בוסתן ספרדי בהשתתפות מיטב השחקנים בישראל
השבוע (ב') התקיימה בהיכל התרבות במועצה האזורית שדות נגב ההצגה "בוסתן ספרדי" ואיתה נפתחה באופן רשמי עונת המנויים לשנת תשפ"ה 2024-25. ההצגה זכתה להצלחה רבה עם נוכחות מרשימה של 400 צופים שמילאו את היכל התרבות במועצה עד אפס מקום.
קבלת הפנים המיוחדת כללה פסלים חיים ברוח יהדות ספרד, נגן בוזוקי ובר קינוחים כיאה לאירוע תרבותי מיוחד זה.
ההצגה התוססת והצבעונית שכתב הנשיא החמישי, יצחק נבון, מגוללת את סיפורם של דיירי שוכנת "אוהל משה" בירושלים של שנות ה-30, בדגש על בני משפחת קסטל. את ההצגה מבית התיאטרון הלאומי "הבימה" ביים צדי צרפתי ומשתתפים בה כוכבים רבים כמו טל מוסרי, חני נחמיאס ועוד רבים אחרים.
התרגשות שיא הורגשה השבוע עם פתיחת עונת המנויים למבוגרים. השנה 348 תושבים רכשו מנוי – שיא של כל הזמנים במועצה. העונה כוללת 7 הצגות לילדים ו-7 הצגות למבוגרים, ביניהם ההצגות המצליחות "בין קודש לחולון" ו"פרח השכונות" למבוגרים, ו"פיטר פן" ו"הקוסם מארץ עוץ" לילדים. למעוניינים, ניתן לרכוש מנוי באתר המתנ''ס.
ראש המועצה האזורית שדות נגב, תמיר עידאן: ''מרגש מאוד לראות את התושבים שלנו מגיעים בהמונים ליהנות מתרבות כאן אצלנו בהיכל התרבות אחרי שנה מורכבת שעברה עלינו. פתיחת היכל התרבות ועונת המנויים למבוגרים וילדים חשובה לשגרת החיים של תושבים. ההתכנסות הזאת היא חלק בלתי נפרד משיקום האזור שלנו, והיא רק אחת מהדרכים הרבות שמראות לאויבנו – אותנו אי אפשר לנצח".