בני הנוער שלנו בנו כ- 40 סוכות לבני הגיל השלישי
לקראת החג ובמטרה לסייע לזקוקים לכך, בני הנוער התגייסו וסייעו בבניית סוכות ביישובי המועצה
לרגל חג סוכות, המועצה המשיכה עם המסורת ארוכת שנים בפרויקט "בונים סוכה" בשדות נגב.
בני נוער התגייסו בהתנדבות מלאה לתת מענה לכל בני הגיל השלישי שאין ביכולותיהם לבנות סוכה. המעוניינים בכך פנו באמצעות פניה אשר הופצה ברשתות החברתיות. כ-40 פניות התקבלו וכולם קיבלו מענה בעזרת בני הנוער של שדות נגב אשר בנו את הסוכות קודם חג הסוכות.
בנוסף, במסגרת המיזם נערכו רכזי הנוער במועדוני הילדים להכנת קישוטים רבים ומגוונים לסוכות של בני הגיל השלישי.
פעילות זו של בניית סוכה מצטרפת לפעילות ההתנדבותית בהובלת מחלקת ילדים ונוער לקראת חגי תשרי, אשר כללה בין השאר גם אריזה וחלוקה של סלי מזון לבני הגיל השלישי ולנזקקים.
ראש המועצה האזורית תמיר עידאן: "פעילות מבורכת זו של נוער שדות נגב חשובה מעין כמותה ומראה על הערבות ההדדית והקשר הבין-דורי המתקיים במועצה. הירתמותם מוכיחה עד כמה התרומה לקהילה היא ערך עליון. אנו רוצים להודות לכל מי שלקח חלק בפעילות החשובה ולהודות להם על שגרמו למשפחות רבות לשמוח בחג הסוכות''.